Over ons

Ultimate Wood B.V. is gevestigd in Bodegraven

Door rechtstreekse samenwerking met leveranciers kunnen wij u kwalitatief hoogwaardige hout producten aanbieden tegen scherpe prijzen.

Wij leveren een zeer grote diversiteit aan hout producten, geschaafd, fijngezaagd en van klein tot groot. Daarnaast beschikken wij over een grote diversiteit aan bijproducten zoals RVS schroeven, RVS schuttinghaken, betonpoeren. EPDM dakbedekking, paalvoeten, paalkappen, hardhoutolie enz.

Neem gerust contact op met ons, we helpen u graag met onze kwaliteitsproducten voor mooie prijzen.

Kwaliteit:
Wij zijn overtuigd van onze kwaliteit! Hardhout garandeert een lange levensduur en is stabiel, bewezen en esthetisch. Kom langs en overtuig uzelf!

Duurzaam hardhout:
Wij bieden u de mogelijkheid voor het leveren van FSC en/of PEFC gecertificeerd hout. Dit garandeert een ecologisch, sociaal en economisch verantwoord product. Met andere woorden uw hout komt uit een bos wat duurzaam beheerd wordt en bijdraagt aan de ontwikkeling van het land van herkomst. Neemt u gerust contact met ons op als u gecertificeerd hout wilt ontvangen.

Vlonders:
U vind bij ons een totaal assortiment voor het maken van uw vlonder. Dit betekent: vlonderplanken, onderliggers, balken, palen, rubbers, slotbouten, schroeven, olie en overige toebehoren. Dit alles tegen een zeer scherpe prijs.

Schuttingen:
Wij leveren zowel complete schuttingen als losse producten als schuttingplanken, palen, ophanging, schroeven, paalkappen, paalvoeten en overige toebehoren. Ook dit alles tegen een zeer scherpe groothandelsprijs.

Schoeiingen:
Van hout tot bevestiging tot complete beschoeiingschotten.

Openingstijden:
Elke donderdag en vrijdag: van 09.00 - 17.00 uur.
Andere tijden, bel gerust 0172-610326

Contactgegevens:
Ultimate Wood B.V.
Oud-Bodegraafseweg 78, 2411 HW Bodegraven
Mail: info@ultimatewood.nl
Tel: 0172-610326
KVK: 27357820
BTW: NL821377516B01